Golfclub

Salobre Golf Resort

Het Sheraton Hotel bevindt zich op 500 meter afstand. Dit hotel biedt tal van faciliteiten zoals golfen, fitnessen en ontspannen in de wellness. U hebt tevens de mogelijkheid om daar te ontbijten, lunchen of dineren in het (buffet)restaurant.

Salobre Golf is het enige golfterrein op de Canarische eilanden dat beschikt over twee 18 ‘holes’. De Salobre Old Course en Salobre New Course.
De Salobre Old Course bestaat uit 18 ‘holes’ met ‘Par 71’. De Salobre New Course sluit perfect aan op de Salobre Old Course. Het parcours is niet erg lang (Par 70), het is een constante uitdaging voor een speler van elk niveau, waarbij precisie wordt gecombineerd met de ‘tee’ en de strategie bij naderingsshots.

Old Course

Salobre Old Course is op een intelligente manier ontworpen door Roland Favré om de typische terrasvormige valleien van het zuiden van Grand Canaria het best te tonen, en biedt onze bezoekers een prachtig uitzicht over de zee en de bergen.

Met zijn gevarieerde en plezierige route, is dit een golfbaan die golfers op elk niveau kan behagen.

New Course

De New Course beschikt over de mooiste green van het eiland in een prachtige setting . Er is geen golfbaan op het eiland vergelijkbaar met deze. Deze ongeëvenaarde golfbaan is door Ron Kirby ontworpen om in zijn vulkanische rots omgeving te passen, waardoor het een uitdaging wordt.

Nooit eerder heeft een golfbaan als deze de natuurlijke schoonheid van het zuiden van Gran Canaria  vastgelegd, waardoor het een absolute must is voor elke speler die dol is op golfen op unieke locaties.

Prijzen

Bekijk HIER de prijzen voor initiaties, lessen op het oefenterrein of vrij plein.